Om oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Kontakt
Please Upgrade Your Browser.

Unfortunately, Internet Explorer is an outdated browser and we do not currently support it. To have the best browsing experience, please upgrade to Microsoft Edge, Google Chrome or Safari.

Upgrade

300 år till ditt förfogande

Måleribolaget grundades 1938 och ingår i Högsbogruppen tillsammans med tre andra entreprenadbolag. Tillsammans har bolagen funnits i närmare 300 år och har några av måleribranschens kunnigaste medarbetare. För oss innebär det direktaccess till fler duktiga kollegor och spetskompetenser, något som kommer alla våra kunder till gagn. Koncernen ägs av LAYER GROUP – Sveriges största företagsgrupp inom ytskiktstjänster.

Kvalitet, miljö och samhällsansvar

Sedan 2023 publiceras hållbarhetsrapporten ATT MÅLA EN HÅLLBAR FRAMTID som beskriver vilka vi är, hur vi bidrar till en hållbar samhällsutveckling och vad vi gör för att bli ännu bättre. Oavsett om du är potentiell kund, samarbetspartner eller medarbetare så ger den en bra känsla för om vi är en bra matchning – läs den gärna!

I vår UPPFÖRANDEKOD beskriver vi hur vi förväntar oss att att anställda, leverantörer och samarbetspartners agerar i frågor kopplat till mänskliga rättigheter, relationer och affärsetik.

Måleribolaget är certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001:2015, 14001:2015 och 45001:2018 samt verifierade inom socialt ansvarstagande och företags samhällsansvar enligt ISO 26000.
Det betyder att vi granskats externt och att du kan vara trygg med att vi lever upp till en hög standard.


Visselblåsartjänst

Högsbogruppen eftersträvar ett öppet företagsklimat, hög affärsetik och att alltid se möjlighet till förbättringar. Den som misstänker ett missförhållande som strider mot lag eller som det kan finnas ett allmänintresse av att det kommer fram har möjlighet att komma till tals med ett skydd mot repressalier. Du behöver inte ha bevis för din misstanke, men alla meddelanden ska lämnas i god tro. Här kommer du till vår tjänst.

Välgörenhetsarbete vid Ågrenska.